Gulvservice er guld værd for dine trægulve

Gulvservice hører med til enhver gulvafslibning, gulvafhøvling og gulvbehandling. Alt i behandling af træ og trægulve. Behandling med lak, lud, sæbe, voks eller hvid olie, hvid lak med mere. Gulvarbejde, gulvopgaver og gulventrepriser af forskellig slagsGulvservice er en vigtig del af enhver gulvopgave. Det er en god service når du som kunde følger dig informeret og har en sikkerhed for at du får den optimale løsning. At du har får den rådgivning og vejledning som er nødvendig og at inspiration har ført til at dit trægulv bliver som aftalt.

God gulvservice er din tryghed

Når du har trægulve, der skal have en overhaling, fordi de med tiden er kommet il at se gamle, slidte og hærgede ud, skal de sikkert have en gulvafslibning og hvis det ikke kan gøre de, skal de have en gulvafhøvling, der går lidt hårdere til sagen.

Afslibning af trægulve

Men det allerførste dine medtagne trægulve skal have er en god gang gulvservice, der er alt det en ekspert på området kan hjælpe dig med. Du skal nemlig tage stilling til et par vigtige ting i forbindelse med, at du ønsker en gulvafslibning eller en gulvafhøvling.

Dine trægulve holder mange år med god gulvservice

Gulvservice er således guld værd for dine trægulve, for en ekspert på området kan nemlig hjælpe dig med at tage stilling til, hvor mange m2 gulv i dit hus eller virksomhed, der skal behandles. Vil du spare penge ved selv at være med på nogle opgaver som fx at flytte dine møbler og selv klare noget af rengøringen og støvaftørringen efter at maskinerne har været på spil.

Gulvbehandling med omtanke

Du skal også tage stilling til og du vil have lakeret dine gulve, og vil du det skal du vælge mellem vandbaseret lak og lak baseret på opløsningsmidler. Du kan også vælge en oliebehandling af trægulvene eller en sæbebehandling og du skal vælge én af delene for at beskytte træet overflade mod ridser og i det hele taget for at gøre dine gulve lettere at holde – og holde smukke i de næste mage år.

Gulvservice gør valgene nemme

Alt dette lyder vanskeligt – men det er nærmest det modsatte, så længe du har en dygtig og erfaren fagmand ved din side, der kan råde dig gennem de forskellige valgmuligheder.