Flotte gulve – Hvordan får jeg de flotteste trægulve?

Renovering af Trægulve – Hvordan Får Jeg Flotte Gulve Igen?

Hos Dansk Gulvcenter forstår vi værdien af at have flotte gulve i sin bolig og vi er særdeles dygtige og erfarne i renovering af specielt trægulve.

Renovering af Trægulve - Hvordan Får Jeg Flotte Gulve Igen?

Alle fortjener at have flotte gulve!

Flotte gulve kan virkelig gøre en stor forskel på den følelse, du har i dagligdagen i din bolig. Flotte gulve kan bidrage til større energi og velvære i dagligdagen, mens et slidt gulv kan få din bolig til at fremstå som nedslidt og beskidt – også selv om du lige har støvsuget og gjort rent!

 

Når man så tænker på, at en grundig renovering og fremtidig omtanke vedr. vedligeholdelse af dit trægulv rent faktisk kan give dig flotte gulve i del år og det til en rimelig pris, så bliver tanken om en gulv renovering meget tiltrækkende.

 

Renovering af trægulve – Afhøvling af gulve

Er dit trægulv meget slidt eller beskadiget og er skaderne dybe og af større karakter, så kan det være nødvendigt at starte med en afhøvling af dine gulve. Denne metode afhøvler nogle millimeter af dit gulvs top, sådan at man kommer ned under de tidligere skader.

Efter udførsel af gulv afhøvling afsluttes med en passende efterbehandling.

 

Renovering af trægulve – Slibning af gulve

I langt de fleste tilfælde vil den bedste metode til at give dit trægulv nyt liv, være en slibning af dine gulve.

Ved en slibning benyttes en anden type maskine end ved afhøvling af gulve. Denne maskine sliber et mindre lag af trægulvets overflade (typisk omkring 1 millimeter) og forbereder på denne måde gulvet til en passende efterbehandling.

 

Hvilke muligheder er der med efterbehandling af trægulve

De typiske valgmuligheder for en ny overfladebehandling af dit trægulv er lakering, sæbe-, olie- eller ludbehandling. Dit gulvs træsort og type kan dog give nogle begrænsninger i dine reelt valgmuligheder.

Når du skal vælge efterbehandling bliver dit valg ofte styret af, hvorledes du ønsker trægulvet skal se ud i dagligdagen og dine ønsker til den løbende vedligeholdelse og rengøring af dine gulve.

Her giver de forskellige typer overfladebehandlinger nemlig forskellige fordele og ulemper, som du bør afveje sammen med gulvets færdige udseende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.