Afslibning – Hvor får jeg den bedste gulvafslibning?

Afslibning af trægulve er en god investering for boligen og dets beboere. Smukke trægulve bliver man aldrig træt af at se på, og derfor er træ som gulvmateriale at foretrække. Hos Dansk Gulvcenter har vi i mange år været begunstiget af at arbejde med træ, dette fantastiske materiale. Ja, det siges, at træ er verdens mest benyttede byggemateriale.

Afslibning af trægulve gør en forskel

Du får naturligvis de bedste priser på gulvafslibning og det bedste tilbud hos Dansk Gulvcenter!

Afslibning af trægulve udføres af dansk gulvcenter. Altid kvalitets gulvarbejde med gulvbehandling og lak, lud og olie
dansk gulvcenter

Når det er sagt skal du fokusere mere på at få udført et godt stykke arbejde af erfarne og dygtige håndværkere end på prisen. Du skal se på resultatet af renoveringen af dit trægulv hver eneste dag i flere år, så det er langt bedre, at være helt sikker på et godt resultat end eventuelt at spare et mindre beløb her og nu.

 

Dana Gulve – Kvalitets afslibning, gulvafhøvling m.v.

Dana Gulve er en af vores samarbejdspartnere og vi kan kun give dem vores bedste anbefalinger. Vi har lavet en del projekter i fællesskab og deres folk er dygtige, pålidelige og erfarne (ganske som vores egne fagfolk). Dana Gulve arbejder næsten udelukkende med renovering af trægulve og de har stor erfaring med både gulvafhøvling og afslibning.

Dansk Gulvcenter – din lokale ekspert i afslibning og renovering af trægulve

Hos Dansk Gulvcenter går vi meget op i at vores kunder får leveret et stykke arbejde, de kan være tilfredse med i mange år. Derfor går vi ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Vi starter altid en direkte dialog med alle, der henvender sig vedr. renovering af trægulve og vi foretrækker, at mødes ude hos den nye klient, sådan at vi kan se og vurdere gulvet, der skal afslibes. Under dette møde vurderer vi omfanget af projektet og får talt grundigt om detaljerne, sådan at begge parter er helt sikre på, hvad der skal laves og sådan at kunden vælger den bedste efterbehandling af gulvet, så vi opnår det bedst mulige resultat i forhold til kundens ønsker.

Efter mødet udarbejder vi et uforpligtigende tilbud på projektet.

Professional afslibning til konkurrencedygtige priser

Som beskrevet ovenstående får du både professional vejledning og udførsel af gulvafslibning hos Dansk Gulvcenter. Vores priser på afslibning og renovering af trægulve er fair og du er sikker på, at dit projekt bliver færdig med et godt resultat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.